top of page

Studiomme

Täältä löydät lisätietoa ja kuvia leikkitilastamme

Waltasali on moneen taipuva kompakti leikkitila, jota kotoisaksikin voisi kuvailla. Tärkeä teema studiota suunnitellessamme oli lämpö - punaiset satiiniverhot, kultaiset yksityiskohdat, vintage-huonekalut ja tuoreet kukat luovat tilaamme lempeää, mutta silti jännittävää tunnelmaa. Toinen tärkeä elementti tilan käytölle on luovuus ja avaruus - lattiatila on tarkoituksella avara, jotta sessioida voi helposti jopa aivan välineettä.

Käytössä olevat kalusteet, joista tulee kuvat lähiaikoina:
Säädettävä pukki kiinnikkeillä
Puinen crossi kiinnikkeillä
Nahkainen keinu kiinnitysmahdollisuuksilla
Häkki, jossa kaksi ruokakuppia
Kattokiinnike köysileikkejä varten
Tutkimuspöytä jalkatuilla ja alusastialla: pöydän selkänoja ja jalkatuet ovat säädettävät.
Välinekaappi: sähköleikkiin tarvittavat välineet, strap-on-vyöt, anustapit, dildot, nännistimulaattorit, CBT-narut
Kattava valikoima kurinpitovälineitä: yksi pitkä piiska, useita floggereita, pingismailoja, raippoja.

Välineiden korkea laatu, eettinen alkuperä ja hygienia on ehdottoman tärkeää. Huollamme säännöllisesti nahka- ja kumiasut ja -välineet sekä käsittelemme köydet. Lääketieteelliset tarvikkeet steriloidaan kiehuvassa vedessä ennen käyttöä ja käytön jälkeen. Nitriilikäsineitä ja suojakumeja on aina tarjolla strap-on- ja anaalileikkejä varten.

Meille on tärkeää saumattomasti toimivan ja laadukkaan studiotilan tarjoaminen niin itsellemme kuin studiota vuokraaville käyttäjille. Vaatimuksemme tilalle ovat korkeat niin itse sessiokalusteiden kuin mukavuustarpeidenkin kannalta.

Studiolla on ammattimainen äänentoistojärjestelmä, joka kattaa kaksi kattokaiutinta sekä subwooferin. Voit liittää sen omaan laitteeseesi. Säädettävä valaistus pitää huolen siitä, että tunnelmaan sopivan hämärä tai kirkas valaistus on aina saatavilla. Kuumalla ilmalla ja esim. lateksi- ja sadeasusessioissa, joissa asut eivät hengitä, mukavuutta lisää säädettävä tornituuletin. 

 

Hyvin varusteltu studiomme keittiötila sisältää kävijöiden käytössä olevan jääkaapin, mikron, vedenkeittimen sekä SodaStream -hiilihappolaitteen. Huolehdimme aina siitä, että tarjolla on laktoosittomia, gluteenittomia ja pääosin vegaanisia verensokeria nostavia herkkuja. Laadukkaat ja juuri remontoidut suihkutilamme pitävät aina sisällään ekologiset pesuaineet ja puhtaat pyyhkeet sekä välttämättömät ensiaputarvikkeet. Myös puhtaat, steriilit kertakäyttöneulat neulotussessioita varten ovat saatavilla.

31232_Waltasali _JP-12_edited.jpg
bottom of page