top of page

Keskiviikkona 13.3. Kello 17-20.

|

Waltasali

Feminisaatio-ilta Valtiatarten ohjauksessa

Ilmoittaudu 10.3 mennessä! Tule löytämään tai vahvistamaan feminiinistä puoltasi Valtiattarien hellässä ja hyväksyvässä ohjauksessa. Illan aikana pääset tutustumaan erilaisiin tapoihin korostaa ja tuoda esiin feminiinistä puoltasi nauttien samalla iloisesta ja välittömästä tyttöenergiasta.

Feminisaatio-ilta Valtiatarten ohjauksessa
Feminisaatio-ilta Valtiatarten ohjauksessa

Paikka & aika

Keskiviikkona 13.3. Kello 17-20.

Waltasali, Alppila, 00510 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Kaipaatko tilaisuutta ilmaista feminiinistä puoltasi turvallisessa ja hyväksyvässä seurassa? Nyt siihen on ainutlaatuinen mahdollisuus.

Oletko kiinnostunut laittautumaan kuuden osallistujan porukalla, Valtiattarien opastuksella, meikein, asustein ja korujen kera? Asuuko sisälläsi ujo tyttönen, säteilevä kaunotar tai kenties uhkea diiva?

Illan ohjelmana on mm yhteinen siistiytyminen, pukeutuminen ja opastettu meikkaushetki. Harjoittelemme yhdessä naisellista elehdintään. Iltaan sisältyy naisellisen liikehdinnän harjoituksia, kasvojen ehostusta meikein sekä irtoripsin, kynsien lakkaamista, asustautumista sekä pientä purtavaa. Tuo halutessasi omat lempiasusteesi tullessasi. Meiltä löytyy muutama lainaperuukki. 

Iltaan sisältyy kattava valikoima meikkejä kynsilakasta irtoripsiin sekä kaikkea niiden väliltä ja rajallinen määrä laina asusteita (peruukkeja, kenkiä, koruja). Otathan mielellään mukaan omat asusteet ja vaatteet. Tapahtumassa on pientä tarjoilua.

Iltaan mahtuu maksimissaan kuusi osallistujaa. Osallistumismaksu on 85€ per henkilö. Taataksemme kaikille kivan illan edellytämme paikalla oloa koko tapahtuman ajan.

Viimeinen ilmoittautumispäivä tapahtumaan on 10.3. Sähköpostiin waltasali@gmail.com.

Saat tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen yhteydessä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page